Afdrukken

Privacy Policy

Privacyverklaring 2wielers Bisschops
Deze privacy policy is voor het laatst aangepast op 1 mei 2018.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.
Als u gebruik maakt van onze website, dan laat u persoonsgegevens achter. Wij begrijpen heel goed dat u wilt weten waarom wij bepaalde gegevens van u verwerken en hoe wij dit doen. Hieronder zullen wij dat uitleggen.


Bij onze verwerking houden wij ons uiteraard aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:


•    wij de verzameling van gegevens beperken tot alleen die gegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
•    wij goede beveiligingsmaatregelen nemen om jouw gegevens te beschermen (zo slaan we je gegevens alleen op in beveiligde databases) en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht gegevens verwerken;
•    wij jouw recht respecteren om je gegevens op aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Bestelling plaatsen/afhandelen
Bij het plaatsen ven een bestelling wordt (persoonlijke) informatie opgeslagen d.m.v. een beveiligde SSL verbinding. Een SSL verbinding zorgt ervoor dat uw gegevens gecodeerd naar de server opgeslagen worden zodat derden deze gegevens niet kunnen onderscheppen.

Als u bij ons een bestelling plaatst, dan hebben wij uiteraard gegevens van u nodig om uw bestelling te bezorgen en u op de hoogte te houden over uw bestelling. Om die reden vragen wij van u uw  NAW gegevens, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Als u bij 2wielersbisschopsshop.nl een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Voor het afhandelen van bestellingen kunnen wij ook uw gegevens aan derden verstrekken, voor zover dat nodig is om uw bestelling te bezorgen.
Zo verstrekken wij bijvoorbeeld uw gegevens aan onze bezorgdiensten.

Om uw order te kunnen betalen, maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Heeft u ervoor gekozen om elektronisch te betalen, dan versturen wij uw gegevens naar onze payment provider Mollie Payments.
Mollie Payments draagt zorg voor de verwerking van de betaling (wij krijgen uw betaalgegevens niet te zien). Ten slotte kunnen wij uw betaalgegevens vragen indien u geld van ons terugkrijgt.

Contactformulier
Wij bieden de mogelijkheid om vragen te stellen door middel van een contactformulier, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw vraag te behandelen. De gegevens die u aan ons toestuurt, worden bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.


Nieuwsbrief, reclame of prijsvraag
Bent u een klant van ons of heeft u aangegeven dat u nieuwsbrieven van ons wilt ontvangen, dan sturen wij u nieuwsbrieven waarmee wij u op de hoogte houden van leuke acties, aanbiedingen en nieuws. uw e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de mailinglijst voor de nieuwsbrief. Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. 
Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.


In kaart brengen websitebezoek
Op de website van 2wielers Bisschops worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. 2wielersbisschops gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.


BEVEILIGEN
2wielers Bisschops neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. 

2wielersbisschopshop.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.
Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.


Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. 2wielersbisschopsshops.nl gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser. Als u verder gebruikmaakt van onze site vatten wij dat op als toestemming voor dit gebruik van cookies.


Bewaartermijnen
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).


Websites van derden
De privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen dan ook niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij adviseren je om de privacyverklaring van de websites van derden te lezen voordat je deze websites bezoekt, of daar persoonsgegevens invult, voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan.


Wijzigingen in deze privacyverklaring
In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.


Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.


U heeft de volgende rechten:

•    uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
•    inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
•    het laten corrigeren van fouten
•    het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
•    intrekken van toestemming
•    bezwaar maken tegen een bepaald gebruik


Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.


Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.


Onze gegevens

2wielers Bisschops
St.Pieterstraat 59 
6463CR Kerkrade
Tel: 045 5455608
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.