• Werkplaats
    Werkplaats

    Onze modern en open ingerichte werkplaats

ONZE UP TO DATE UITGERUSTE WERKPLAATS

2wielers Bisschops heeft een uitstekend uitgeruste werkplaats.


In onze moderne werkplaats staat Roger altijd voor u klaar met de juiste kennis van uw fiets. Roger heeft een passie voor fietsen en beschikt over de juiste opleiding en ervaring. Door elk jaar diverse cursussen te volgen blijft hij op de hoogte van de laatste vernieuwingen, technieken en ontwikkelingen in ons vakgebied. Roger is de specialist voor uw racefiets en mountainbike, ook voor de e-bike en alle andere fietsen kunt u bij hem terecht. Ook kunnen wij uw fiets periodiek onderhouden, dit om grote gebreken en dure reparaties te voorkomen,
uw fiets verdient het!

 

U kunt uw fiets te allen tijde aanbieden ter reparatie en we proberen uw fiets zo snel mogelijk te repareren. Indien u uw fiets in de ochtend brengt, streven wij erna dat elke reparatie nog dezelfde dag wordt uitgevoerd. Zo niet en als de mogelijkheid het toe laat is er een leen fiets ter beschikking. Indien u de fiets later op de dag bij ons binnen brengt, dan kunt u de fiets in de meeste gevallen de dag erna weer ophalen. (Dit alles hangt onder andere af, of alle onderdelen op voorraad zijn, en de grootte van de reparatie. Dan duurt het iets langer. Gelukkig hebben we korte lijnen met onze leveranciers die doorgaans bestellingen leveren binnen 1 werkdag).

Bij ons zijn alle fietsen van harte welkom, ook fietsen die niet bij ons gekocht zijn. Ook elektrische fietsen, denk hierbij aan A-merk fietsen zoals Trek, Specialized, Merida, Batavus, Gazelle, Pegasus, Cube, Sparta, Cannondale, Koga, Giant, Cortina etc. met bekende motoren zoals Bosch, Innergy, Shimano Steps, E-motion, Impulse, Panasonic, Ecomo

Een uitzondering hierin zijn Stella fietsen. Helaas kunnen wij geen reparaties aan deze fietsen uit voeren. Dit komt omdat op deze fiets voornamelijk eigen merk onderdelen zitten, en wij hier geen onderdelen van kunnen krijgen. Ook is het voor ons niet mogelijk deze software  uit te lezen waardoor storingen getraceerd en verholpen kunnen worden (U moet hierbij denken aan het vervangen van een binnen- of buitenband waarbij de motor losgekoppeld dient te worden).

Voor sommige ‘B-merken' waarvan we geen officiële dealer zijn, kunnen wij geen onderhoud plegen aan het elektronisch gedeelte. Wel is het mogelijk om onderhoudsbeurten en kleine reparaties uit te voeren aan het fiets technisch gedeelte.


Internet fietsen

Wij repareren ook fietsen die gekocht zijn via internet. Dit wel van tevoren aan geven om mis verstanden te voorkomen. Doordat deze fietsen vaak geen (degelijke) afleveringsbeurt hebben gekregen door vakmensen, hebben wij helaas hierdoor langer tijd nodig om deze fiets goed onder handen te nemen. 

 

In sommige gevallen wegen de kosten niet op tegen de waarde van de fiets. Indien dit bij uw fiets aan de orde is, zullen we dit aan u toelichten. Mocht u de fiets niet laten maken, betaald u alleen de onderzoekskosten. Mocht u de fiets wel laten maken of kiezen voor een nieuwe fiets, worden de onderzoekskosten in mindering gebracht. *Denk hierbij aan bijvoorbeeld een elektrische fiets die niks meer doet. Hierbij onderzoeken we het probleem oa. bij de accu, accuslee, motor, display en kabels etc.

 Tot snel in onze werkplaats!

OPENENINGSTIJDEN WERKPLAATS

 Maandag GESLOTEN 
 Dinsdag  09.00-18.00
 Woensdag  09.00-18.00
 Donderdag         09.00-21.00    
 Vrijdag  09.00-18.00
 Zaterdag  09.00-17.00

 

TWEEWIELERS BISSCHOPS
St.pieterstraat 59
6463 CR Kerkrade
Tel: 045-5455608
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons Adres

St. Pieterstraat 59
6463 CR Kerkrade
Tel:  045-5455608
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.       

 

Openings Tijden

LET OP!!! LET OP!!! Gewijzigde openingstijden I.V.M. Covid-19 Donderdag : 09.00-20.00 uur!!!!

Maandag     
GESLOTEN
Dinsdag      
09.00-18.00
Woensdag    09.00-18.00
Donderdag   09.00-21.00
Vrijdag       
09.00-18.00
Zaterdag    
09.00-17.00

 

Ga naar boven